Elérhetőek vagyunk, írjon most!

Társasházak kártevő-mentesítése

Megbízhatóság. Szakértelem. Tapasztalat.

Növekvő probléma tásrasházakban, és most már nem csak a panel jellegű társasházaknál, hogy az ágyi poloskák egy szinten több lakást, valamint több szinten, több lakást is megfertőznek.

Tovább terjedésük megakadályozása és irtásuk csak közösen lehetséges. A társasházkezelők, a lakók és a szakemberek összefogásával.

Minden lakó a társasházkezelőtől várja a megoldást. Ezért a társasházkezelőnek rendelkeznie kell azzal a tudással, hogyan lehet megakadályozni és megállítani az ágyi poloskák terjedését.

Ezért készült el a „Társasházkezelőknek ágyi poloska esetén” című oktató videó, amely a partnerünk oldalán az alábbi linken érhető el:

Ágyi poloska kezelése társasházakban

inden egészségügyi kártevőt irtunk. Csótány, ágyi poloska, hangya, bolha, molylepke, egér, patkány a leggyakrabban irtott kártevők társasházak esetén.

Természetesen vállalunk garanciát. A garancia mértéke akár 6 hónap is lehet.

A szakembereknek és a lakóknak együtt kell tudni működniük. A legprofibb munkát végző cég (ezek vagyunk mi) sem lehet sikeres, ha a lakók nem végzik el a házi feladatot. A sikeres irtást akadályozó tényezők: nem lehet bejutni minden területre, a szeméttároló nem megfelelő kezelése, irtás előtt a fertőzött helyekről kivisznek tárgyakat kezeletlen helyekre, majd vissza.

Alap, hogy minden lakást kezelni kell. A fertőzött lakások szomszédjait is ellenőrizni kell, fertőzöttség estén pedig kezelni, és be kell tartani az ágyi poloskák irtásához tartozó szabályokat. (Cikk: Ágyi poloska veszedelem)

Írásos árajánlatot csakis előzetes felmérés után tudunk adni.
Árajánlat kérésével hívjon minket most a +36 30 342 3648 telefonszámon, vagy írjon az info@buginfo.hu e-mail címre!