Ágyi poloskairtás

Ágyi poloskairtás

PIROS FOLTOK A TESTEN, VISZKET, NEM TUD ALUDNI ÉJSZAKA?

INGYENES TANÁCSADÁSÉRT HÍVJON MINKET MOST A
+36 30 342 36 48
TELEFONSZÁMON!

Ágyi poloska írtás

MIÉRT VELÜNK VÉGEZTESSE EL AZ ÁGYI POLOSKAIRTÁS:

 • Akár azonnali kiszállás
 • Igény szerint hétvégi munkavégzés
 • Pontos érkezés
 • Diszkréció
 • Szakképzett munkatársak
 • Háziállat barát technológia
 • Garanciát vállalunk

INGYENES KISZÁLLÁS BUDAPESTEN

RENDELJE MEG MOST AZ ÁGYI POLOSKAIRTÁST A BUGINFO KFT.-TŐL ÉS MEGAJÁNDÉKOZZUK 2 DB ÁGYI POLOSKA MONITORING CSAPDÁVAL. *

Mennyibe kerül nálunk az ágyi poloskairtás?
Lakossági ágyi poloskairtás árlista itt.

*Az ajándék 2 db ágyi poloska monitoring csapdára az ÁGYIPOLOSKACSAPDA2 kód megadásával lesz jogosult, amennyiben ön megrendeléskor vagy legkésőbb a munkadíj kiegyenlítésekor megadja munkatársunknak a fenti kódot.

Érdekes lehet, cikkek a témában:

Ágyi Poloskairtás házilag

Nézd meg ezt a videót ha szeretnéd az ágyi poloskákat saját magad kiirtani. 

Ez a videó azért készült, hogy sikeresen meg tudd oldani az ágyi poloskairtást házilag. Most azt gondoljátok, hogy nagy balek ez a cég, mert akkor a mi munkánkra nem is lesz szükség.

Ha a videó megnézése után mégis vállalod sikeres irtáshoz szükséges tennivalókat, ha vállalod annak kockázatát, hogy időt, pénzt és energiát nem kímélve mégis sikertelen lesz a kezelés és ezzel több héttel tovább fognak csípni az ágyi poloskák, akkor te nagyon eltökélt vagy. 

Sok sikert kívánok……. és várom a hívásodat. 🙂

 

 

CSI A HELYSZÍNELŐK – ÁGYI POLOSKAIRTÁS ELŐTTI FELDERÍTÉS

Ágyi poloska felderítés modern tudomány segítségével

Szálláshelyeken, lakóhelyeken nem mindig egyértelmű, hogy ágyi poloskával állunk szemben. A vendégek és lakók csak valamilyen piros kiütésszerű nyomokat találnak magukon, de rovarral nem találkoztak.

Ezekben az esetekben ágyi poloska írtás (helyesen: ágyi poloskairtás) előtt, elsőnek megvizsgáljuk a leggyakoribb pontokat, ahol vagy a nyomai vagy maga a tettes fellelhető. Ez az esetek nagy részében meghozza az eredményt, de van, amikor olyan alacsony még a fertőzöttség vagy a szoba kialakítása annyira komplex, hogy nem találjuk meg a nyomát sem.

És itt jön a képbe a modern tudomány. Elérhető egy új szer, ami kimutatja a vérnyomokat a bútorokon és a huzaton. Teljesen olyan, mint a CSI a helyszínelőkben, már aki nézi a sorozatot.

Ennek használatával gyorsan kiderül, hogy a szobában van-e vagy volt-e a múltban ágyi poloska fertőzöttség. Amennyiben még sose volt ágyi poloska fertőzöttség a szobában és a jelek megvannak, akkor elő a gépekkel és irtás. Ha már régebben volt ágyi poloska fertőzöttség akkor, még további átvizsgálásra van szükség .

ÁGYI POLOSKÁK

Ha csak egyetlen egy megtermékenyített nőstény ágyi poloska is túléli a kezelést, akkor újra fertőződik a terület és három hónap múlva több mint 300 felnőtt és 1000 új tojás lesz.

ÁGYI POLOSKA KERESÉS ÉS IRTÁS

Az ágyi poloskák a háztartások és szálláshelyek egyik legkellemetlenebb kártevői. Nagyon jól rejtőzködnek, ezért nehéz őket megtalálni és potenciális egészségügyi kockázatot jelentenek a családnak és a vendégeknek. A BugInfo Kft. több éves ágyi poloskairtási (ágyi poloska írtás) tapasztalatával képes felmérni az ágyi poloska problémát és stratégia megoldást kidolgozni a hogyan lehet megszabadulni az ágyi poloskától és csökkenteni a visszafertőződés esélyét.

ELLENŐRZÉS ÉS A FERTŐZÖTT TERÜLETEK KEZELÉSE

Egy gyakorlatlan szemnek nehéz felfedezni az ágyi poloskák jelenlétét és még ha fel is ismerik gyakran a házilagos kezelés eredménytelen. A BugInfo Kft. képzett munkatársai otthonukban vagy a szálláshelyen elvégzik a megfelelő kezelést és ellátják tanácsokkal az érintetteket.

Ágyi poloskák
Ágyi poloskák

FOLYAMATOS ÁGYI POLOSKA MEGFIGYELÉSI SZOLGÁLTATÁS


Az ágyi poloskák gyorsan szaporodnak. Néhány hónap alatt egy pár egyedből akár 13 000 vagy több egyed lehet. A felderítés kritikus az ágyi poloskák életciklusának megtörése érdekében mielőtt a probléma nagyobb lesz. Amennyiben szeretné BugInfo Kft. ágyi poloska megfigyelési szolgáltatását kérni keresse kollégáinkat a pontos ár és szolgáltatási feltételek miatt.

 

1. lépés: Felderítés

Ha talált ágyi poloskára utaló jeleket vagy segítséget szeretne kérni ez ellen a gyorsan szaporodó betolakodó ellen, akkor hívja a BugInfo kft. és munkatársunk kimegy önökhöz és átvizsgálja a területet.

Az ágyi poloska jól rejtőzködik és nehéz megtalálni, de munkatársaink ismerik az árulkodó jeleket. Ha szükséges az egész lakást átvizsgáljuk a hálószobákban az ágyakkal kezdve. Majd a keresés kiterjesztjük a szoba többi részére. Ha kell akkor a nappalit és egyéb helységeket is átvizsgáljuk. Például: szennyes tartó

 

2. lépés: Megvalósítás

Az átvizsgálás és a helyzet felmérése után, szakemberünk elmondja a legjobb megoldást amit alkalmazni lehet az adott helyzetben. Amennyiben a megrendelő elfogadja a felvázolt megoldást, úgy munkatársunk a megbeszéltek szerint végrehajtja a kezelést. Mindig a leghatásosabb megoldásokat és a legkorszerűbb eljárásokat használjuk.

3. lépés: Ellenőrzés

Az ágyi poloskát nehéz irtani. Jelenlegi eljárásokkal minimum 2 kezelést kell végezni. A második kezelést követően van szükség az ellenőrzésre. Fontos, hogy az ágyi poloskák életciklus ne tudjon újre kezdődni, ezért a második irtás utáni 3-4 hét nagyon kritikus. Igény esetén kollégáink kimennek és elvégzik a szükséges ellenőrzést és további intézkedéseket hoznak ha szükségés.

MIT VÁRHAT A BUGINFO KFT ÁGYI POLOSKA IRTÓ SZOLGÁLTATÁSÁTÓL?


Ágyi poloska nagyon gyorsan szaporodik, ezért a korai felismerés kritikus.

A BugInfo kft folyamatosan keresi az új és hatásosabb kezeléseket. Célunk egy olyan kezelés kialakítása, amikor egy kezeléssel maradéktalanul ki lehet írtani a kifejlett példányokat és a

PERMETEZÉS VAGY HŐKEZELÉSES ÁGYI POLOSKAIRTÁS

Ágyi poloskairtás (ágyi poloska írtás) esetén a legnagyobb problémát az jelenti, hogy a hagyományos permetezéssel az első kezelést követően még legalább 3-5 hét mire az utolsó példány is elpusztul, miközben folyamatosan csípik az embert.

Jelenleg nincs más olyan alkalmazható módszer a permetezés mellett az ágyi poloskák kiirtására, ami minden körülmény között gazdaságosan alkalmazható. Az egyik alternatív módszer, ami bizonyos esetekben alkalmazható ágyi poloskairtásra a hőkezelés. Hőkezelés történhet gőzzel helyileg vagy a teljes helység felmelegítésével ipari hősugárzók használatával. A gőzzel történő kezelésről talán egy másik blogban írok. Most a teljes helység felmelegítésével történő ágyi poloska-mentesítést járjuk körbe.

Hőkezelésnél kettő alapvető eljárásról tudunk beszélni. Elektromos hősugárzók vagy gázüzemű hőlégbefúvók. Elektromos hősugárzók esetében a legnagyobb problémát az jelenti, hogy nincs mindenhol 380V. A 220V-os hőlégbefúvók teljesítménye sajnos kicsi. Egy „gyorsan” (gyorsan ebben az esetben úgy 5-8 órát jelent) kivitelezhető kezeléshez egy 25-30m2-es szobához minimum 9KW-os egységre lenne szükség.

A gáz üzemű hőlégbefúvók egy igen jó alternatívát jelentenek. Hirtelen nagy mennyiségű hőt tudnak előállítani. Egy 25-30m2-es szobát 30 percen belül fel tudnak melegíteni és után pár óráig kell tartani a kívánt hőmérsékletet a szobában. Ennek nagy hátránya az égéstermékek jelenléte a szobában és akár a helységen kívül is. Leginkább a CO2 jelenléte okozza a legnagyobb problémát.

A fentieken túl külön odafigyelést igényel a helységek megfelelő előkészítése. Hőkezelésnél nem maradhatnak bent bizonyos tárgyak. Pl: gázzal töltött sprayk, krémek stb. Kezelés előtt meg kell győződni arról, hogy a meleg nem tud kiszökni a helységből. Nyílászárókat, szellőzőket ellenőrizni kell és ha szükséges akkor szigetelni.

A hőkezelés legnagyobb előnye, hogy egy kezelés elegendő a teljes ágyi poloska állomány felszámolásához. Így már a kezelést követő éjszaka nyugodtan lehet aludni és nem kell még heteken át szenvedni. Ezért érdemes megfontolni a hőkezeléssel történő ágyi poloskairtást.

Hogy önnél kivitelezhető-e a hőkezeléses ágyi poloska írtás kérje szakembereink ingyenes konzultációját.

Ágyi poloska veszedelem

Fogalmazhatunk úgy is, hogy a teremtő kiszúrása az emberiséggel. Míg például a szúnyoglárvával táplálkoznak a halak és télen a szúnyogok elpusztulnak, addig az ágyi poloskák vígan élnek a lakókörnyezetünkbe télen-nyáron. Nincs természetes ellensége, csak az emberek vérét szívja.

HOGYAN KERÜLHETŐ EL AZ ÁGYI POLOSKA BEHURCOLÁSA? – EGY SZÓVAL: SEHOGY.

 

Ha nagyon, de nagyon alaposak vagyunk és minden nap a lakásba belépve átvizsgáljuk a ruhánkat és mindent, amit beviszünk a lakásba még akkor sem biztos, hogy végül nem kerül be pár példány előbb-utóbb. Mondjuk egy túlfertőzött szomszédtól.

Az ágyi poloska terjedése passzív, azaz leginkább behurcolással terjed. Aktívan csak akkor, ha már nagyon nagy a szaporulat vagy megszűnik a táplálékforrás. Ezért jellemzően a társasház egy-egy lakásban van fertőzöttség, de előfordult már olyan a gyakorlatunkban, hogy a társasház minden lakását kellett kezelni, mert akkorára nőtte ki magát a probléma. Mivel lehet behurcolni az ágyi poloskát: ruha, bútor, használt könyv, emberitest, építési anyag, stb.

Mit tehetnek a lakók és társasházkezelők, hogy ne fertőződjön el a társasház.

Lakók feladatai:
 1. Észlelés esetén azonnal keressenek szakembert. Nem találkoztam még olyannal, aki házilag ki tudta volna irtani az ágyi poloskát.
 2. TILOS kidobni bármilyen fertőzött tárgyat, ruhát megfelelő kezelés nélkül.
 3. Tartsák be a szakember kéréseit, utasításait a kezelés során.
 4. Fokozottan figyelni az újra fertőzés elkerülésére. Ehhez az kell, hogy a szakember segítségével megtalálják a fertőzés forrását. Amit lehetőség szerint szintén kezelni kell.
Társasházkezelők feladatai:
 1. Lakosok tájékoztatása a kialakult helyzetről.
 2. Kidobott bútorok, ruhák egyéb tárgyak ellenőrzése. Fertőzött tárgyak azonnali megsemmisítése vagy elszállíttatása szakképzett céggel.
 3. Vésztartalék létrehozása: Nem minden lakó engedheti meg magának az ágyi poloska irtás költségét. Ilyen esetben jobb, ha a ház fedezi a költségeket mielőtt elszabadul a pokol és több lakás kezelése válik esedékessé.
  Fontos tudni, hogy az ágyi poloska mentesítés időtartama hagyományos módszerekkel 6-8 hét. Kettő permetezéssel végzett kezelést tartalmaz. Az ágyi poloska biológiájából és az alkalmazott módszernek köszönhetően, sajnálatos módon a 6. – 7. hét végéig a lakók tapasztalhatnak csípéseket.

Létezik egy másik eljárás, a hőkezeléses eljárás is. Ez nem alkalmazható minden esetben. Nagy előny, hogy egy kezelés elegendő a teljes ártalom felszámolásához és az este már nyugodtan tölthető az ágyban.

A következő írásban a Permetezés vagy hőkezeléses ágyi poloskairtásról (ágyi poloska írtás) lesz szó. 

Ha még nem kért ajánlatot tőlünk akkor ne lépjen még ki.
Adja meg nevét, telefonszámát és visszahívjuk 24 órán belül.

BugInfo által védett terület