Ágyi poloskairtás

Ágyi poloskairtás

PIROS FOLTOK A TESTEN? VISZKET, NEM TUD ALUDNI ÉJSZAKA?

INGYENES TANÁCSADÁSÉRT HÍVJON MINKET MOST A
+36 30 342 36 48
TELEFONSZÁMON!

Ágyi poloska írtás

MIÉRT VELÜNK VÉGEZTESSE EL AZ ÁGYI POLOSKAIRTÁS:

INGYENES KISZÁLLÁS BUDAPESTEN

RENDELJE MEG MOST AZ ÁGYI POLOSKAIRTÁST A BUGINFO KFT.-TŐL ÉS MEGAJÁNDÉKOZZUK 2 DB ÁGYI POLOSKA MONITORING CSAPDÁVAL! *

Mennyibe kerül nálunk az ágyi poloskairtás?
Lakossági ágyi poloskairtás árlista itt.

*Az ajándék 2 db ágyi poloska monitoring csapdára az ÁGYIPOLOSKACSAPDA2 kód megadásával lesz jogosult, amennyiben ön megrendeléskor, vagy legkésőbb a munkadíj kiegyenlítésekor megadja munkatársunknak a fenti kódot.

Érdekes lehet, cikkek a témában:

Ágyi Poloskairtás házilag

Nézd meg ezt a videót, ha szeretnéd az ágyi poloskákat saját magad kiirtani. 

Ez a videó azért készült, hogy sikeresen meg tudd oldani az ágyi poloskairtást házilag. Most azt gondoljátok, hogy nagy balek ez a cég, mert akkor a mi munkánkra nem is lesz szükség.

Ha a videó megnézése után is vállalod a sikeres irtáshoz szükséges tennivalókat, és vállalod annak kockázatát is, hogy időt, pénzt és energiát nem kímélve mégis sikertelen lesz a kezelés, és ezzel több héttel tovább fognak csípni az ágyi poloskák, akkor te nagyon eltökélt vagy! 

Sok sikert kívánok……. és várom a hívásodat. 🙂

 

CSI: HELYSZÍNELŐK – ÁGYI POLOSKAIRTÁS ELŐTTI FELDERÍTÉS

Ágyi poloska felderítés a modern tudomány segítségével

Szálláshelyeken, lakóhelyeken nem mindig egyértelmű, hogy ágyi poloskával állunk szemben. A vendégek és lakók csak valami piros, kiütésszerű nyomokat találnak magukon, de rovarral nem találkoznak.

Ezekben az esetekben ágyi poloska írtás (helyesen: ágyi poloskairtás) előtt, elsőnek megvizsgáljuk a leggyakoribb pontokat, ahol vagy a nyomai, vagy maga a tettes fellelhető. Ez az esetek nagy részében meghozza az eredményt, de van, amikor olyan alacsony még a fertőzöttség, vagy a szoba kialakítása annyira komplex, hogy nem találjuk még a nyomát sem.

És itt jön képbe a modern tudomány. Elérhető egy új szer, ami kimutatja a vérnyomokat a bútorokon és a huzaton. Teljesen olyan, mint a CSI: helyszínelőkben, már aki nézi a sorozatot.

Ennek használatával gyorsan kiderül, hogy a szobában van-e, vagy volt-e a múltban ágyi poloska fertőzöttség. Amennyiben még sose volt ágyi poloska fertőzöttség a szobában és a jelek megvannak, akkor elő a gépekkel és irtás. Ha már régebben volt ágyi poloska fertőzöttség, akkor még további átvizsgálásra van szükség .

ÁGYI POLOSKÁK

Ha csak egyetlen egy megtermékenyített nőstény ágyi poloska is túléli a kezelést, akkor újra fertőződik a terület, és három hónap múlva több mint 300 felnőtt, és 1000 új tojás lesz.

ÁGYI POLOSKA KERESÉS ÉS IRTÁS

 

Az ágyi poloskák a háztartások és szálláshelyek egyik legkellemetlenebb kártevői. Nagyon jól rejtőzködnek, ezért nehéz őket megtalálni, azonban potenciális egészségügyi kockázatot jelentenek a családnak és a vendégeknek. A BugInfo Kft. több éves ágyi poloskairtási (ágyi poloska írtás) tapasztalatával képes felmérni a probléma mértékét, és olyan megoldási stratégiát kidolgozni, amivel hatékonyan lehet megszabadulni az ágyi poloskától, és csökkenteni a visszafertőződés esélyét.

ELLENŐRZÉS, ÉS A FERTŐZÖTT TERÜLETEK KEZELÉSE

Egy gyakorlatlan szemnek nehéz felfedezni az ágyi poloskák jelenlétét, ám még ha fel is ismerik, gyakran a házilagos kezelés eredménytelen. A BugInfo Kft. képzett munkatársai otthonukban, vagy a szálláshelyen elvégzik a megfelelő kezelést, és ellátják tanácsokkal az érintetteket.

Ágyi poloskák
Ágyi poloskák

FOLYAMATOS ÁGYI POLOSKA MEGFIGYELÉSI SZOLGÁLTATÁS

Az ágyi poloskák gyorsan szaporodnak. Néhány hónap alatt egy pár egyedből akár 13 000, vagy még több egyed is lehet. A felderítés kritikus az ágyi poloskák életciklusának megtörése érdekében, mielőtt a probléma nagyobb lesz. Amennyiben szeretné a BugInfo Kft. ágyi poloska megfigyelési szolgáltatását kérni: keresse kollégáinkat a pontos ár és szolgáltatási feltételek miatt.

 

1. lépés: Felderítés

Ha talált ágyi poloskára utaló jeleket, vagy segítséget szeretne kérni ez ellen a gyorsan szaporodó betolakodó ellen, akkor hívja a BugInfo kft.-t, és munkatársunk kimegy önökhöz, hogy átvizsgálja a területet.

Az ágyi poloska jól rejtőzködik és nehéz megtalálni, de munkatársaink ismerik az árulkodó jeleket. Ha szükséges, az egész lakást átvizsgáljuk, a hálószobákban az ágyakkal kezdve, majd a keresést kiterjesztjük a szoba többi részére. Ha kell, akkor a nappalit, és egyéb helyiségeket is átvizsgáljuk, például a szennyes tartót.

 

2. lépés: Megvalósítás

Az átvizsgálás és a helyzet felmérése után szakemberünk ismerteti a legjobb megoldást, amit alkalmazni lehet az adott helyzetben. Amennyiben a megrendelő elfogadja a felvázolt megoldást, úgy munkatársunk a megbeszéltek szerint végrehajtja a kezelést. Mindig a leghatásosabb megoldásokat, és a legkorszerűbb eljárásokat használjuk.

3. lépés: Ellenőrzés

Az ágyi poloskát nehéz irtani. A jelenlegi eljárásokkal minimum 2 kezelést kell végezni. A második kezelést követően van szükség az ellenőrzésre. Fontos, hogy az ágyi poloskák életciklusa ne tudjon újra kezdődni, ezért a második irtás utáni 3-4 hét nagyon kritikus. Igény esetén kollégáink kimennek, és elvégzik a szükséges ellenőrzést, majd további intézkedéseket hoznak, ha szükséges.

MIT VÁRHAT A BUGINFO KFT ÁGYI POLOSKA IRTÓ SZOLGÁLTATÁSÁTÓL?

Az ágyi poloska nagyon gyorsan szaporodik, ezért a korai felismerés kritikus!

A BugInfo kft. folyamatosan keresi az új és hatásosabb kezeléseket. Célunk egy olyan kezelés kialakítása, amivel már egy kezeléssel maradéktalanul ki lehet irtani a kifejlett példányokat és a még ki nem kelt egyedeket.

PERMETEZÉS, VAGY HŐKEZELÉSES ÁGYI POLOSKAIRTÁS?

Ágyi poloskairtás (ágyi poloska írtás) esetén a legnagyobb problémát az jelenti, hogy a hagyományos permetezéssel az első kezelést követően még legalább 3-5 hét, mire az utolsó példány is elpusztul, miközben folyamatosan csípik az embert.

Jelenleg nincs másik olyan módszer a permetezés mellett az ágyi poloskák kiirtására, ami minden körülmény között gazdaságosan alkalmazható. Az egyik alternatív módszer, ami bizonyos esetekben alkalmazható ágyi poloskairtásra, a hőkezelés. Hőkezelés történhet gőzzel, helyileg, vagy a teljes helység felmelegítésével, ipari hősugárzók használatával. A gőzzel történő kezelésről talán egy másik blogban írok. Most a teljes helység felmelegítésével történő ágyi poloska-mentesítést járjuk körbe.

Hőkezelésnél két alapvető eljárásról tudunk beszélni. Elektromos hősugárzók, vagy gázüzemű hőlégbefúvók. Elektromos hősugárzók esetében a legnagyobb problémát az jelenti, hogy nincs mindenhol 380V-os áram. A 220V-os hőlégbefúvók teljesítménye sajnos kicsi. Egy „gyorsan” (ebben az esetben úgy 5-8 órát jelent) kivitelezhető kezeléshez egy 25-30m2-es szobában minimum 9KW-os egységre lenne szükség.

A gázüzemű hőlégbefúvók egy igen jó alternatívát jelentenek. Hirtelen nagy mennyiségű hőt tudnak előállítani. Egy 25-30m2-es szobát 30 percen belül fel tudnak melegíteni, majd után pár óráig tartani kell a kívánt hőmérsékletet a helyiségben. Ennek nagy hátránya az égéstermékek jelenléte a szobában, és akár a helyiségen kívül is. Leginkább a CO2 jelenléte okozza a legnagyobb problémát.

A fentieken túl külön odafigyelést igényel a helyiségek megfelelő előkészítése. Hőkezelésnél nem maradhatnak bent bizonyos tárgyak, pl: gázzal töltött sprayk, krémek stb. Kezelés előtt meg kell győződni arról, hogy a meleg nem tud kiszökni a helyiségből. A nyílászárókat, szellőzőket ellenőrizni kell, és ha szükséges, akkor szigetelni.

A hőkezelés legnagyobb előnye, hogy egy kezelés elegendő a teljes ágyi poloska állomány felszámolásához. Így már a kezelést követő éjszaka nyugodtan lehet aludni, és nem kell még heteken át szenvedni, ezért érdemes megfontolni a hőkezeléssel történő ágyi poloskairtást.

Hogy megtudja, önnél kivitelezhető-e a hőkezeléses ágyi poloskairtás, kérje szakembereink ingyenes konzultációját.

Ágyi poloska veszedelem

Fogalmazhatunk úgy is, hogy ők a Teremtő kiszúrása az emberiséggel. Míg például a szúnyoglárvával táplálkoznak a halak, és télen a szúnyogok elpusztulnak, addig az ágyi poloskák vígan élnek a lakókörnyezetünkben télen-nyáron. Nincs természetes ellensége, csak az emberek vérét szívja.

HOGYAN KERÜLHETŐ EL AZ ÁGYI POLOSKA BEHURCOLÁSA? – EGY SZÓVAL: SEHOGY.

Ha nagyon, de nagyon alaposak vagyunk, és minden nap a belépve a lakásba átvizsgáljuk a ruhánkat és mindent, amit beviszünk a lakásba, még akkor sem biztos, hogy végül nem kerül be pár példány előbb-utóbb. Mondjuk egy túlfertőzött szomszédtól.

Az ágyi poloska terjedése passzív, azaz leginkább behurcolással terjed. Aktívan csak akkor, ha már nagyon nagy a szaporulat, vagy megszűnik a táplálékforrás. Ezért jellemzően csak a társasház egy-egy lakásban van fertőzöttség, de előfordult már olyan is, hogy a társasház minden lakását kellett kezelni, mert akkorára nőtte ki magát a probléma. Mivel lehet behurcolni az ágyi poloskát? Ruha, bútor, használt könyv, emberi test, építési anyag, stb.

Mit tehetnek a lakók és társasház kezelők, hogy ne fertőződjön el a társasház?

Lakók feladatai:
  1. Észlelés esetén azonnal keressenek szakembert! Nem találkoztam még olyannal, aki házilag ki tudta volna irtani az ágyi poloskát.
  2. TILOS kidobni bármilyen fertőzött tárgyat, ruhát megfelelő kezelés nélkül!
  3. Tartsák be a szakember kéréseit, utasításait a kezelés során!
  4. Fokozottan figyeljenek az újra fertőzés elkerülésére! Ehhez az kell, hogy a szakember segítségével megtalálják a fertőzés forrását, amit lehetőség szerint szintén kezelni kell.
Társasház kezelők feladatai:
  1. Lakosok tájékoztatása a kialakult helyzetről.
  2. Kidobott bútorok, ruhák egyéb tárgyak ellenőrzése. Fertőzött tárgyak azonnali megsemmisítése, vagy elszállíttatása szakképzett céggel.
  3. Vésztartalék létrehozása: Nem minden lakó engedheti meg magának az ágyi poloskairtás költségét. Ilyen esetben jobb, ha a ház fedezi a költségeket, mielőtt elszabadul a pokol, és több lakás kezelése válik esedékessé.
    Fontos tudni, hogy az ágyi poloska mentesítés időtartama hagyományos módszerekkel 6-8 hét, és két permetezéssel végzett kezelést tartalmaz. Az ágyi poloska biológiájának, és az alkalmazott módszernek köszönhetően sajnálatos módon a 6 – 7. hét végéig a lakók tapasztalhatnak csípéseket.

Létezik egy másik eljárás, a hőkezeléses eljárás is. Ez nem alkalmazható minden esetben. Nagy előny, hogy egy kezelés elegendő a teljes ártalom felszámolásához, és az este már nyugodtan tölthető az ágyban.

A következő írásban a Permetezés vagy hőkezeléses ágyi poloskairtásról (ágyi poloska írtás) lesz szó. 

Ha még nem kért ajánlatot tőlünk akkor ne lépjen még ki.
Adja meg nevét, telefonszámát és visszahívjuk 24 órán belül.

BugInfo által védett terület