Elérhetőek vagyunk, írjon most!

Csótányirtás diszkréten, profi módszerekkel

A csótány biológiai természeténél fogva akárhol képes megtelepedni, ahol számára élhető feltételeket talál. Sajnos előfordulhat, hogy ezt a kellemes környezetet éppen az Ön otthonában találja meg. Amennyiben így történt, ne keseredjen el, van megoldás!

KÉRDÉSEK TÖMKELEGE…

  1. Hogyan került be a lakásba?
  2. Folyton takarítok, mindig rend van nálam, hogy lehetséges ez?
  3. Veszélyes a csótányirtás?
  4. Végleges ez a megoldás?
  5. Mennyibe fog ez nekem kerülni?

Teljesen természetes, hogy ezer és ezer kérdés kavarog a fejében.

Először is szeretnénk leszögezni, hogy amint azt már fentebb is írtuk, a csótány sajnos bárhol képes megtelepedni, ahol optimálisak számára a körülmények. Könnyűszerrel be tudjuk hordani a lakásba, sajnos mostanában akár az utcáról is, nincs tehát egyenes arányosság a rendetlenség és a csótányok megjelenése között.

VEGYÜK SORRA A TOVÁBBI KÉRDÉSEKET IS

A szakszerűen végzett csótányirtás nem veszélyes az egészségre, gyermekek és háziállatok mellett is biztonságosan alkalmazható.

Arra a kérdésre azonban, hogy végleges-e a csótányirtás, nem tudunk konkrét választ adni. Amennyiben valóban csak az utcáról hordtuk be a lakásba, nagy valószínűséggel végleg eltűnnek a nem szívesen látott lakótársak. Ha azonban olyan környéken élünk, ahol a csatornából, szomszédból ismét könnyen bejuthatnak az otthonunkba, sajnálatos módon 3-4 havonta szükséges megismételni a csótányirtás teljes folyamatát.

Az utolsó, ám egyáltalán nem elhanyagolható kérdés az ár. Minden megkeresés során egyedi árat kalkulálunk ügyfeleink részére, tehát abban az esetben, amikor úgy dönt, felveszi velünk a kapcsolatot, olyan kérdéseket fogunk feltenni Önnek, mint például:

  1. Megelőzés, vagy csótányirtás a cél?
  2. Mekkora területről van szó?

A fenti kérdésekre adott válaszok függvényében tudunk konkrét ajánlatot adni.

Amennyiben szükségessé vált otthonában a csótányirtás, keressen minket bizalommal! Mi diszkréten, megfizethető áron segítünk, hogy véget vethessen ennek a nemkívánatos kapcsolatnak.

Csótányok szerencsére nincsenek a lakásában, de ágyi poloskákkal él együtt? Esetleg patkányok szaladgálnak a pincében? Olvassa el további cikkeinket is a témakörben!