PDF formátumban letölthető dokumentumok
- Útmutató a baromfi és nyúlfélék vágásának és darabolásának jó higiéniai gyakorlatához
- Útmutató a cukoripar jó higiéniai gyakorlatához
- Útmutató a gyorsfagyasztott termékek jó higiéniai gyakorlatához
- Útmutató a halfeldolgozás jó higiéniai gyakorlatához
- Útmutató a húskészítmények gyártásának jó higiéniai gyakorlatához
- Útmutató a hűtött élelmiszerek, hidegkonyhai készítmények jó higiéniai gyakorlatához
- Útmutató a jégkrém gyártás jó higiéniai gyakorlatához
- Útmutató a konzervipar jó higiéniai gyakorlatához
- Útmutató a malomipar jó higiéniai gyakorlatához
- Útmutató a növényolaj gyártás jó higiéniai gyakorlatához
- Útmutató a savanyított termékek elállításának jó higiéniai gyakorlatához
- Útmutató a sertés- és marhavágás, bontás, darabolás jó higiéniai gyakorlatához
- Útmutató a söripar jó higiéniai gyakorlatához
- Útmutató a sütőipar jó higiéniai gyakorlatához
- Útmutató a száraztészta elállítás jó higiéniai gyakorlatához
- Útmutató a szeszesital gyártás jó higiéniai gyakorlatához
- Útmutató a szik- és szódavízgyártás jó higiéniai gyakorlatához
- Útmutató a tej és tejtermékek elállításának jó higiéniai gyakorlatához
- Útmutató a tojástermékek elállítására, a tojás csomagolására vonatkozó jó higiéniai gyakorlathoz
- Útmutató az alkoholmentes italok gyártásának jó higiéniai gyakorlatához
- Útmutató az édesipar jó higiéniai gyakorlatához
- Útmutató az élelmiszer- és italadagoló automaták működtetésének, és az italcsapolás jó higiéniai gyakorlatához