Elérhetőek vagyunk, írjon most!

Szálláshely ágyi poloskairtás – HOTEL, MOTEL, AIRBNB, MUNKÁSSZÁLLÓ, DIÁKSZÁLLÓ

Megbízhatóság. Szakértelem. Tapasztalat.

Hotel, motel, AirBnB, munkásszálló, diákszálló, egyéb szálláshely….. Sajnos mindenhol megjelennek az ágyi poloskák. Amennyiben felmerült nálatok is a probléma, akkor itt az ideje, hogy felvedd a kapcsolatot a BugInfo kft-vel.

Hotel ágyi poloskairtása rövid vállalási határidővel, garanciával.

Ha nincs időd végigolvasni a lenti kérdéseket és válaszokat, hívj nyugodtan most, és megbeszélünk minden részletet: +36 30 342 3648.

Hotel, motel, AirBnB, munkásszálló, diákszálló, egyéb szálláshely ágyi poloskairtás árai:

Az ágyi poloskairtás költsége a szobában maximálisan elhelyezhető vendégek számától függ. A feltüntetett árak általános szállodai szobákra értendő nettó árak, valamint egy kezelés költségét foglalják magukban. Esetenként előfordulhat, hogy a vállalási ár magasabb, mivel valamilyen körülmény miatt a kezelés ideje sokkal hosszabb. (pl: lakosztály, nagyon komplex bútorzat, stb.) Amennyiben szerződött partnerünk szeretnél lenni, úgy kérd egyedi ajánlatunkat az info@buginfo.hu e-mail címen. A lenti árakból szerződött partnerinknek jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani. Diákszállóknak, munkásszállókánk, szociális szervezeteknek extra kedvezményt tudunk biztosítani.

Ágyi poloskairtás permetezéssel (tájékoztató árak):
1 fős szoba 18 000 Ft
2 fős szoba 20 000 Ft
3 fős szoba 22 000 Ft
4 fős szoba 24 000 Ft
5 fős szoba 26 000 Ft
7 fős szoba 28 000 Ft
8 fős szoba 30 000 Ft
8 fős szoba felett keress minket.

Ágyi poloskairtás hőkezeléssel:
3 500 Ft / ágy

Hidegködképzés:
3500 Ft / szoba

A feltüntetett árak nettóban értendők, melyeket 27%-os ÁFA terhel. Azonban minden költséget tartalmaznak: kiszállás, munkaanyag, dokumentációk elkészítése.

Az ágyi poloska problémája világszerte számos szálláshelyet érint, és a vendégek élményére gyakran katasztrofális hatással lehet. A megelőzés és a korai felismerés kulcsfontosságú az ilyen típusú fertőzések kezelésében, ezért van létjogosultsága a takarító személyzet alapos oktatásának.

Miért fontos a takarító személyzet oktatása?

Korai felismerés: A takarító személyzet az elsők között van, akik észlelhetik az ágyi poloskák jeleit, mint például a bútorokon és ágyneműkön megjelenő apró vérnyomokat. Az oktatással felvértezett takarítók gyorsan felismerhetik ezeket a jeleket, még mielőtt a helyzet elharapódzna.
Megfelelő beavatkozás: Ha a személyzet tisztában van a helyes eljárásokkal, hatékonyabban kezelhetik az esetleges fertőzéseket. Ez magában foglalja a szennyezett területek megfelelő tisztítását és a megfelelő szakemberek értesítését.
Megelőző intézkedések: Az oktatott takarító személyzet jobban tisztában van azzal, hogy miként akadályozhatják meg az ágyi poloskák behurcolását és terjedését. Ilyen megelőző intézkedések lehetnek például a rendszeres porszívózás, a matracok és ágykeretek alapos ellenőrzése, valamint a szobák rendszeres alapos tisztítása.
Vendégek bizalma és elégedettsége: A vendégek nagyra értékelik a tisztaságot és a biztonságot. Egy jól képzett takarító személyzet biztosítani tudja ezt a szintet, ezáltal növelve a vendégek elégedettségét és hűségét.
Reputáció védelme: Egyetlen jól dokumentált eset is tönkreteheti egy hotel hírnevét. A proaktív megközelítés, mint a személyzet oktatása, segíthet elkerülni a negatív véleményeket és a lehetséges jogi következményeket.

Összefoglalás:

Az ágyi poloskák elleni védekezés érdekében elengedhetetlen a takarító személyzet folyamatos oktatása. Ez nemcsak a fertőzések megelőzését segíti elő, hanem a szálláshelyek hírnevét és vendégekkel szembeni kötelezettségeit is védi. A megelőzésre való odafigyelés hosszú távon megtérülő befektetés minden szálláshely számára.

A képzésről további információkért írjon az info@buginfo.hu címre.


Partnerünk elkészítette, kifejezetten szálláshely szolgáltatóknak szóló oktató videóját. Az anyag elsajátítása után a személyzet képes lesz a következőkre:

 • Korábban felismerni az ágyi poloska fertőzöttséget, mint hogy a vendég reklamálna.
 • Megakadályozni, hogy több szobában is elterjedjenek az ágyi poloskák.

Előnyök a szolgáltatónak, ha elvégeztetik a képzést a munkavállalóikkak:

 • Kevesebb éjsazkára kell lezárni a szobákat.
 • Kevesebb negatív komment a különböző foglalási oldalakon.
 • Kevesebb extra kiadás az ágyi poloskák miatt.

Védje meg a szálloda jó hírét!
További információk ezen a linken érhetők el:

www.buginfousa.com

Egy hotelben az ágyi poloskairtás sikere azon is múlik, milyen gyorsan reagálunk a problémára. Ezért az ágyi poloska felismerése nagyon fontos. Nem mindegy, hogy mekkora fertőzöttséget kell kezelni a szálláshelyen. Továbbá korai felismeréssel meg lehet előzni, hogy az ágyi poloskát a személyzet, vagy a vendégek széthordják a hotelben.

A protokoll összefoglalja mindazokat a teendőket, amelyeket egy ágyi poloska fertőzöttség esetén el kell végezni. A teljesség igénye nélkül néhány gondolat, amire oda kell figyelni:

 1. Hogyan költöztetik át a vendéget a fertőzött szobából egy másikba?
 2. Hogyan mozgatják a fertőzött eszközöket, ágyneműket a fertőzött szobából?
 3. Mikre kell fokozottan odafigyelnie a takarító személyzetnek?
 4. Mikortól adható ki újra a szoba?
 5. Mik a teendők az ágyi poloskairtás után?
 6. Kiket kell értesíteni fertőzöttség esetén?
 7. Hogyan bánjunk a vendéggel?
 8. Ezeket a kérdéseket és még továbbiakat válaszol meg az ágyi poloska protokoll.

A BugInfo Kft. rendelkezik egy általános ágyi poloska protokollal. Ez a protokoll összefoglalja a tennivalókat: mit szabad, és mit tilos csinálni ágyi poloska fertőzöttség esetén. Amennyiben szüksége van protokollra a hotelnek, testre is tudjuk szabni, felmérve a szálláshely sajátosságait.

Erre a kérdésre gyakran nincs válasz. A legtöbb esetben mire észreveszik az ágyi poloska fertőzést, már több vendég is alhatott a szobában.

Hogy a szálloda soha ne legyen ágyi poloskával fertőzött, a jelenlegi tudásunk szerint akkora anyagi ráfordítást igényelne, hogy nem éri meg. Viszont tehetünk olyan lépéseket, amelyek segíthetnek megelőzni egy esetleges ágyi poloska behurcolását. Ilyen intézkedések lehetnek például, hogy a recepciós figyeli az érkező vendégek végtagjain található bőrfelületet. Az ágyi poloska csípése jellegzetes, könnyen felismerhető. Ha a vendégen találhatók ilyen nyomok, akkor érdemes további intézkedéseket tenni. Amennyiben nem otthonról érkeztek, hanem más szállodából, akkor az különösen nagy veszélyt rejt magában.

A recepciós mellett a londinernek is figyelnie kell a vendégek csomagjait. Amennyiben a bőrönd külső részén gyanús nyomokat talál, érdemes felhívni rá a vendég figyelmét.

Furcsán hangzik, de a szállodának és a vendégnek ugyanaz az érdeke. Meg kell akadályozni az ágyi poloska terjedését. Amennyiben a vendégnek megfelelően tálalják a problémát, még hálás is lesz, ha rámutatnak az ágyi poloska jelenlétére. Általában nem tudják, hogy az ágyi poloskát magukkal hurcolhatják a használt ruháikkal, bőröndjükkel.

A vendégnek érdemes felajánlani a teljes ruházat átmosását.

Hotelben történő ágyi poloskairtás esetén az alapkezelés az úgynevezett sávpermetezés. Ehhez társulnak a kiegészítő kezelések, például légtérkezelés, vagy hőkezelés. Kiemelném a hőkezelést, mivel az általunk használt készülék a kifejlett ágyi poloskákat és a petéket is azonnal kinyírja. Sajnos a magas hőmérséklet miatt nem használható minden felületen. A legnagyobb előnye ennek az eljárásnak, amiért én szívesen alkalmazom és javaslom, hogy a két irtás közötti időszakban radikálisan csökkenti a kikelő egyedek számát. Amennyiben a szoba kiadásra kerül, a teljes mentesség elérése előtt, annak valószínűsége, hogy a vendég találkozzon ágyi poloskával, minimalizálható.

Szerződött partnereinknek akár a bejelentés napján is biztosítjuk szolgáltatásunkat. Általánosságban elmondható, hogy akár már másnap ki tudunk menni, ha a szoba üres.