Elérhetőek vagyunk, írjon most!

CSI: Helyszínelők – Ágyi poloskairtás előtti felderítés

Ágyi poloska felderítés a modern tudomány segítségével

Szálláshelyeken, lakóhelyeken nem mindig egyértelmű, hogy ágyi poloskával állunk szemben. A vendégek és lakók csak valami piros, kiütésszerű nyomokat találnak magukon, de rovarral nem találkoznak.

Ezekben az esetekben ágyi poloska írtás (helyesen: ágyi poloskairtás) előtt, elsőnek megvizsgáljuk a leggyakoribb pontokat, ahol vagy a nyomai, vagy maga a tettes fellelhető. Ez az esetek nagy részében meghozza az eredményt, de van, amikor olyan alacsony még a fertőzöttség, vagy a szoba kialakítása annyira komplex, hogy nem találjuk még a nyomát sem.

És itt jön képbe a modern tudomány. Elérhető egy új szer, ami kimutatja a vérnyomokat a bútorokon és a huzaton. Teljesen olyan, mint a CSI: helyszínelőkben, már aki nézi a sorozatot.

Ennek használatával gyorsan kiderül, hogy a szobában van-e, vagy volt-e a múltban ágyi poloska fertőzöttség. Amennyiben még sose volt ágyi poloska fertőzöttség a szobában és a jelek megvannak, akkor elő a gépekkel és irtás. Ha már régebben volt ágyi poloska fertőzöttség, akkor még további átvizsgálásra van szükség .