Elérhetőek vagyunk, írjon most!

A csótányok fejlődése a zárvatartás alatt sem áll le

Minden rosszban van valami jó. Most minden olyan tevékenységet el lehet végezni az étteremben, ebben a kényszer zárva tartási időszakban, amit máskor szinte lehetetlen.

Éttermeknél az esetek legalább 90%-ban csótányok ellen kell védekezni. Egy csótány pártól ideális körülmények között egy év alatt akár 1000 utód is keletkezhet.

Azokon a helyeken, ahol tudjátok, hogy van probléma a csótány populáció 3 hónap alatt akár több ezer egyeddel is megnőhet. Amit már sokkal nehezebb lesz kiirtani és az újra nyitást is megnehezíti esetleg késlelteti, ami újabb veszteségeket fog okozni. Arról nem is beszélve, hogy a raktáron maradt élelmiszereket is megfertőzhetik, és ki kell azokat dobi.

Az élelmiszerbiztonsági előírások meghatározzák, miként a HACCP is, hogy az élelmiszer előállítására, feldolgozására, tárolására szolgáló helyeken milyen előírásokat kell betartanunk annak érdekében, hogy az élelmiszerek a kártevőirtás alatt ne károsodjanak, ne legyenek vegyszerrel szennyezetek, stb.

A kényszerleállás időszaka alatt tudunk olyan módszereket is alkalmazni, ami az irtás hatékonyságát növeli, de rendes üzemi körülmények között használata nem lehetséges a fentiek miatt.

Füstölés, hidegködképzés vagy olyan irtószer használata, ami nyálkahártya irritációt okoz, ezért nem bevethető üzemi körülmények között, mert a szakácsok taknya-nyála egybefolyna J, olyan módszerek, amelyek megnövelik az irtás hatásosságát.

Azokon a helyeken is maximális siker érhető el, ahol már hosszú ideje küzdenek csótány fertőzöttséggel.

Érdemes megrendelned most a kártevőirtást, ha:

  • Tervezet az újra nyitást, amikor csak lehetséges.
  • Van jelenleg rovar és/vagy rágcsáló a vendéglátóhelyen.
  • Biztos akarsz lenni, hogy az újra nyitáskor a vendéglátóhely kártevőmentes és nem akarsz attól tartani, hogy a rovarok miatt a vendégek panaszkodjanak esetleg az ÁNTSZ bezárja a helyet.

Ne feledd egy pártól egy év alatt akár 1000 utód is keletkezik és a jelenleg nem üzemelő vendéglátóhelyen van elegendő táplálék, hogy nyugodtan szaporodjon a csótány.

Árlista: https://buginfo.hu/arak/#csotanyirtas-arak