Ágyi poloska

Ha csak egyetlen egy megtermékenyített nőstény ágyi poloska is túléli a kezelést, akkor újra fertőződik a terület és három hónap múlva több mint 300 felnőtt és 1000 új tojás lesz.

 

Ágyi poloska keresés és irtás

Az ágyi poloskák a háztartások és szálláshelyek egyik legkellemetlenebb kártevői. Nagyon jól rejtőzködnek, ezért nehéz őket megtalálni és potenciális egészségügyi kockázatot jelentenek a családnak és a vendégeknek. A BugInfo Kft. több éves ágyi poloskairtási tapasztalatával képes felmérni az ágyi poloska problémát és stratégia megoldást kidolgozni a hogyan lehet megszabadulni az ágyi poloskától és csökkenteni a visszafertőződés esélyét.

Ellenőrzés és a fertőzött területek kezelése

Egy gyakorlatlan szemnek nehéz felfedezni az ágyi poloskák jelenlétét és még ha fel is ismerik gyakran a házilagos kezelés eredménytelen. A BugInfo Kft. képzett munkatársai otthonukban vagy a szálláshelyen elvégzik a megfelelő kezelést és ellátják tanácsokkal az érintetteket.

Folyamatos ágyi poloska megfigyelési szolgáltatás

Az ágyi poloskák gyorsan szaporodnak. Néhány hónap alatt egy pár egyedből akár 13 000 vagy több egyed lehet. A felderítés kritikus az ágyi poloskák életciklusának megtörése érdekében mielőtt a probléma nagyobb lesz. Amennyiben szeretné BugInfo Kft. ágyi poloska megfigyelési szolgáltatását kérni keresse kollégáinkat a pontos ár és szolgáltatási feltételek miatt.

1. lépés: Felderítés

Ha talált ágyi poloskára utaló jeleket vagy segítséget szeretne kérni ez ellen a gyorsan szaporodó betolakodó ellen, akkor hívja a BugInfo kft. és munkatársunk kimegy önökhöz és átvizsgálja a területet.

Az ágyi poloska jól rejtőzködik és nehéz megtalálni, de munkatársaink ismerik az árulkodó jeleket. Ha szükséges az egész lakást átvizsgáljuk a hálószobákban az ágyakkal kezdve. Majd a keresés kiterjesztjük a szoba többi részére. Ha kell akkor a nappalit és egyéb helységeket is átvizsgáljuk. Például: szennyes tartó

2. lépés: Megvalósítás

Az átvizsgálás és a helyzet felmérése után, szakemberünk elmondja a legjobb megoldást amit alkalmazni lehet az adott helyzetben. Amennyiben a megrendelő elfogadja a felvázolt megoldást, úgy munkatársunk a megbeszéltek szerint végrehajtja a kezelést. Mindig a leghatásosabb megoldásokat és a legkorszerűbb eljárásokat használjuk.

3. lépés: Ellenőrzés

Az ágyi poloskát nehéz irtani. Jelenlegi eljárásokkal minimum 2 kezelést kell végezni. A második kezelést követően van szükség az ellenőrzésre. Fontos, hogy az ágyi poloskák életciklus ne tudjon újra kezdődni, ezért a második irtás utáni 3-4 hét nagyon kritikus. Igény esetén kollégáink kimennek és elvégzik a szükséges ellenőrzést és további intézkedéseket hoznak, ha szükséges.

Mit várhat a BugInfo kft ágyi poloskairtó szolgáltatásától?

Ágyi poloska nagyon gyorsan szaporodik, ezért a korai felismerés kritikus.

A BugInfo kft folyamatosan keresi az új és hatásosabb kezeléseket. Célunk egy olyan kezelés kialakítása, amikor egy kezeléssel maradéktalanul ki lehet irtani a kifejlett példányokat és a tojásokat egyaránt.

Ágyi poloska irtás áraink: itt

Hozzászólás küldése

Your email address will not be published. Required fields are marked *